Yanal: Doğru yoldayız

Yanal maçın ardından konuştu

Yanal: Doğru yoldayız
Trabzonspor'un sahasında Alanyaspor ile golsüz berabere kaldığı maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Yanal'ın açıklamaları şöyle;

Yılbaşından bu yana çok doğru yodlayız. Takım olarak da iyi işler yapıyoruz. 400 metrelik bir yarışa metre geriden başlar gibiyiz. Bugün ne kadar gol olmasada istemeleri umut vericiydi. Sadece top çizgiden geçmedi. Tabi geçince haklı oluyorsunuz ancak bunu istemeleri de çok iyiydi. Alanyaspor'un direnci oldukça fazlaydı. Ancak ilk yarıda yakaladıklarımızda sonuca gitseydik çok daha farklı olurdu. Taraftarlarımızla burada çok güzel bir birleşme yaşıyoruz. Bunu sürekli hale getirmek istiyor ve bekliyoruz. Kaliteli bir takım yaratmak istiyoruz. Biz her maçı kazanmak için oynayacağız. O nedenle yeni tablolarla karşılaşacağız. Sonuçtan fazla daha farklı şeyler takıma katacağımıza inanıyorum. Genç oyuncularımız var onları katacağız. Doğru bir yoldayız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler