Yanal: Değişen ve gelişen bir Trabzonspor

Teknik Direktör Ersun Yanal kamp süreci ile ilgili bilgi verdi.

Yanal: Değişen ve gelişen bir Trabzonspor

İkinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya-Belek'te kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor kampını takip eden basın mensuplarıyla Yönetim Kurulu üyesi Okan Alemdaroğlu ve Teknik DirektörErsun Yanal sabah kahvaltısında buluştu.

Takımımızın kamp yaptığı otelde gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda Teknik Direktör Ersun Yanal, kamp çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sözlerine, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başlayan Yanal, çok donanımlı bir tesiste ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, “Kamp yeri olarak Antalya- Belek hemen hemen bütün takımlarımızın tercih ettiği bir lokasyon. Trabzonspor olarak çok donanımlı ve futbol takımına hitap eden güzel bir tesiste çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 Ocak’ta başlayan kampımız Perşembe günü son bulacak ve buradan ilk lig maçı için Bursa'ya hareket edeceğiz” dedi.


Bero’nun başarılı bir operasyon geçirdiğini dile getiren Yanal, “Aramıza yeni katılan oyuncularımız oldu. Bu arada başka oyuncuların katılması yönünde başkanımızla birlikte yoğun bir çalışma yaptık. Tespit ettiğimiz, belli bir seviyeye getirdiğimiz birkaç oyuncu daha var. Onların da katılımıyla çok daha farklı bir takım olacağımızı düşünüyorum. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Onlara da yeni takımlarında başarılar diliyorum. İkinci yarı gerek bizim, gerekse diğer takımlar için zor geçecek. Ülkemizde yaşanan çetin kış şartları bunun göstergesi. Lig ve Türkiye Kupasını düşündüğünüzde zor bir fikstüre giriyoruz. Trabzonspor bu süreçte gelişip, değişip, istediği, arzuladığı sonuçları alma yolunda mesaisini harcıyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler