Yanal'dan Usta'ya rapor

Yanal: Kırılgan takımız

Yanal'dan Usta'ya rapor
Kardemir Karabükspor karşısında alınan şok mağlubiyetin yaralarını sarmaya çalışacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Başkan Muharrem Usta ve yönetime takımın genel durumu hakkında bir rapor sunacak. Tecrübeli teknik adamın, takımın durumuyla ilgili olarak Başkan Usta'ya yaptığı ilk yorumda, "Kırılgan takımız" dediği öğrenildi. Yanal'ın, üç maçlık mağlubiyet serisinden sonra yönetime verdiği raporda, "Çok fazla pozisyona giriyoruz ama değerlendiremiyoruz. Bu sorunu çözeceğiz. Bunun için gerekli adımları hızla atmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.

SERT UYARILAR YAPACAK
Konyaspor galibiyeti sonrası rahat nefes alan tecrübeli teknik adamın, Karabükspor mağlubiyetinin ardından ise "Gol yedikten sonra geri dönüş yapamıyoruz. Gerekli reaksiyonu gösteremiyoruz. Tüm çalışmalarımızı bu noktaya yoğunlaştıracağız. Bu sorunu çözeceğime inanıyorum, ben buraya mücadele etmeye geldim" yorumunda bulanarak yönetimden sabır istedi. Tecrübeli teknik adamın izin dönüşü ise oyuncularıyla bir toplantı yapacağı ve çok sert uyarılarda bulunacağı öğrenildi.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler