Trabzonspor'un eski teknik direktörü Bjelica dibi gördü! Yollar ayrılıyor

Union Berlin, Teknik Direktör Nenad Bjelica ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor'un eski teknik direktörü Bjelica dibi gördü! Yollar ayrılıyor

Union Berlin, Trabzonspor'dan ayrılarak Alman kulübü ile anlaşma sağlayan Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile sezon sonunda yollarını ayıracağını duyurdu. Kicker dergisinde yer alan habere göre, yönetim Bjelica'nın takımın performansını yeterince geliştiremediğine karar verdi ve ayrılık kararı alındı.

Bjelica'nın görev süresince takım, Bundesliga'da 18 maça çıkarken, bu maçlardan 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgiyle ayrıldı. Topladığı 19 puanla Union Berlin, küme düşme hattının iki basamak üzerinde 14. sırada yer alıyor. Ayrıca, Şampiyonlar Ligi'nde de 6 maçta yalnızca 2 puan toplayabilen takım, grubunu son sırada tamamladı.

Bochum maçı öncesinde başlayan ayrılık görüşmeleri, Bjelica'nın Trabzonspor'dan eski oyuncuları takıma katma isteğiyle de ilgiliydi. Mislav Orsic ve Enis Bardhi gibi isimlere ilgi gösteren Bjelica'nın bu transferler konusunda Trabzonspor'un kararını beklediği bildirildi.

Nenad Bjelica'nın Trabzonspor sonrası Union Berlin macerası, beklenenin altında kalan performansı ve zorlu lig mücadelesi nedeniyle zorlu bir dönem olarak kayıtlara geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler