Yanal'dan transfer vurgusu!

Ersun Yanal Fenerbahçe maçının ardından açıklamalar yaptı

Yanal'dan transfer vurgusu!
Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Yanal "Kırılma anı penaltı ve kırmızı kart pozisyonu. O ana kadar bariz üstünlüğümüz vardı. Maçı 90 dakika domine etmek Fenerbahçe gibi kadro derinliği olan takıma karşı çok iyi olacaktı bizim için. Sahada eksik kaldıktan sonra tabiki işler bozuldu. Hızlı hücum yapmak için kullanacağımız silahımızı kaybettik ve alternatifimiz de kalmadı. Bu dakikada rakibe karşı skoru verdik. Bugün maç bitiminden sonra önemli olanlardan biri de karşılaşmanın sağduyulu olarak sona ermesiydi. Taraftarın skoru beğenmemesiyle ilgili yorumu oldu ki bu gayet normaldi. Böylelikle devreyi kapattık. İkinci yarıda daha dinamik olmamız gerekiyor. Takviyelerle de ihtiyacımız olan donanıma sahip oyuncularla güçlenmeliyiz. Taraftar gerçekten haklı. Bu süreç çok zor. Trabzonspor'la zirveye gidecek bir takım yaratmak çok zor. " ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili de konuşan Yanal "Gelmeden bir oyuncuyu gönderemeyiz. Ibanez, Suk ve Ramil çok katkı yapamadı. Biri çok genç ancak diğerleri hiç katkı yapamadı. Biz doğru zamanda hamle yaparak doğru oyuncuyu almalıyız. Almamız gerekn oyuncu var ancak doğru değilse almamalıyız çünkü tasarruflu olmak zorundayız.Genç oyuncu kullanmanın bazı kuralar var. Hem yarışıp hem gelişmek çok zor. Ancak Yusuf var Abdulkadir var. Yusuf hiç genç gibi durmuyor ve böyle giderse süre almaya devam edecek. Abdulkadir'in birazcık daha zamana ihtiyacı var." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor