Onazi saç baş yoldurttu!

Trabzonspor'da Ogenyi Onazi herkesi çıldırttı

Onazi saç baş yoldurttu!

Süper Lig'de ilk yarının son maçında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırladı. Rakibine 3-0 mağlup olan Trabzonspor'da Ogenyi Onazi büyük tepki topladı.


Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Nijeryalı oyuncu adeta ayakta durmakta zorlanırken yaptığı kritik hatalarla takımını oyundan düşürdü. Özellikle 2. gol öncesinde Fenerbahçe'nin kontraatağında Lens'i acemice kaçırırken ayakta duramayarak yere düşen Onazi defansını zor durumda bırakarak golün gelmesinde başrolü oynadı. Onazi'yi rahatlıkla geçen Lens ceza sahasına girdi ve boş pozisyondaki Sow'a golü attırdı.

Bu pozisyonun ardından top Onazi'ye her geldiğinde taraftarların yoğun tepkisi oldu. İlk yarı boyunca sahada gezen Onazi'ye teknik direktör Ersun Yanal da daha fazla dayanamadı ve ilk yarının bitmesiyle oyuncusunu kenara aldı. İkinci yarıda Onazi'nin yerine Yusuf Yazıcı oyuna dahil oldu.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor