Yanal: Daha iyisi lazım

“Oyun disiplinine bağlılığınız ve yardımlaşmanız bize galibiyeti getirdi. Ancak daha da iyisini yapacak güçteyiz”

Yanal: Daha iyisi lazım
Trabzonspor’un ikinci yarıya yaptığı başarılı giriş, teknik direktör Ersun Yanal’ın hem kredisini yükseltti hem de moralini. Bordo-Mavililer’in hocası, bu iyi neticelerle gelecek için umutlanıyor ama şu an için kayıpların telafi edildiğini de düşünmüyor. Özellikle son Kasımpaşa maçından sonra soyunma odasında futbolcularını tek tek kutlayan ve “Oyun disiplinine bağlılığınız ve yardımlaşmanız bize galibiyeti getirdi. Ancak daha da iyisini yapacak güçteyiz” ifadelerini kullanan Yanal, yakın     çevresine de beklentilerini net ifadelerle sıralıyor.

‘Rekabet işe yarayacak’

Ligin ilk yarısında çok puan kaybettiklerini ve bu nedenle üst üste 2 galibiyetin şimdilik sadece moral yükseltebileceğini dile getiren Karadeniz temsilcisinin teknik direktörü, özetle şu ifadeleri kullanıyor:

“Bize yakışmayacak, potansiyelimizle örtüşmeyen sonuçlar aldık. Telafisini yapacak kadar vaktimiz var. Bu seriyi ne kadar artırırsak o kadar hızlı bir şekilde basamakları tırmanırız. Oluşan kadro rekabetinin de yakın vadede çok olumlu sonuçlar doğuracağından eminim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor