Yanal bundan şikayetçi

"Çok fazla gol kaçırıyoruz"

Yanal bundan şikayetçi
Karadeniz Fırtınası, ligde 9 haftada 11 puan topladı. Teknik direktör Ersun Yanal, puan cetvelinin skorları yansıttığını, oynadıkları futbolun hakkının çok daha fazlası olduğunu söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, 2-2 berabere kaldıkları Çaykur Rize maçının ardından "Acemice davrandık" demişti. Dünkü çalışmada da futbolcularıyla yaptığı görüşmede onlara moral verdi. Yanal'ın "Bu sezon art arda 2 maç kazanamadık. Bazı maçlarda şanssızdık. İyi yoldayız. Üstüne katarak yolumuza devam etmeliyiz. Bu yolun sonu bizi zafere götürecek" dediği öğrenildi.

'ÇOK KAÇIRIYORUZ'
Ersun Yanal, pozisyon bulmakta zorlanmadıklarını ancak 'bitiricilik' konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu belirtti. Deneyimli çalıştırıcı "Oynadığımız maçlara bakın. Galatasaray ve Karabük maçları hariç genelde rakipten çok daha fazla pozisyon bulduk. Mesela Akhisar maçı. O maçın 0-0 bitmesi bir mucize. Son Rize maçında da neler kaçırdık. Bu kadar pozisyona girip bu kadar çok kaçırırsak puan kaybı doğal. Ancak bu hep böyle gitmeyecek. Biraz daha dikkatli olursak art arda 3 puanlar kazanacağımızı biliyorum" ifadelerini kullandı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor