Yanal: Bugünden itibaren düğmeye bastım

Yanal'ın maç sonu açıklamalarda bulundu

Yanal: Bugünden itibaren düğmeye bastım
Türkiye Kupası'nda deplasmanda Kızılcabölükspor'la 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

"Enerjisi düşük, kazanma arzusu oldukça aşağıda bir oyun sergiledik. Öne geçmemize rağmen bu enerjiyi yükseltip oyunu koparacağımız, pozisyonları bulup, oyunu rahat alabileceğimiz dakikaları gittikçe soğuttuk. Bu enerji düşüklüğü, ki devre arasında oyuncularla aynı şeyi paylaşmıştık, bize maç kazandırmaya hiç bir zaman yetmeyecekti, rakip kim olursa olsun. Bugün bunun bedelini de son dakikadaki golle ödedik. Bugğn kazanıp gitseydik grubumuzda birinci olma şansımızı yüksek tutacaktık. Hala matematiksel olarak bazı şeyler devam ediyor ama artık bundan sonraki pardonlar bir çizgide kalmıştır. Önümüzdeki ikinci dönemde hem takımımızın çizgisini yukarıya çeken hem de yaptıklarını önüne koyup düşünen bir Trabzonspor olacaktır. Ve takviyelerle de olması gereken çizgiyi yukarıya taşıyacak bir Trabzonspor'u hepimiz bekliyoruz. Ben de bunu yapmak ve uygulamak için de alacağımız her türlü önlemi ve uygulama için de bugünden itibaren düğmeye basmış bulunuyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor