Yanal: Böyle olursa daha zor olacak!

Ersun Yanal, sahada yaşananlara kızdı, basın toplantısında soru almadan salonu terketti.

Yanal: Böyle olursa daha zor olacak!
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Başakşehir'le golsüz berabere kalmasının ardından bordo mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ersun Yanal maç içerisinde Rodallega'nın oyuna girdiği anda yaşananlara gönderme yaptı. Yanal ilk oyuncu değişikliğini yapacağı sırada, ilk olarak Yusuf Erdoğan'a hazırlanmasını söyledi. Ardından gönderdiği Zeki Yavru'yu oyuna almak isteyen Yanal bir anda tribünlerin "Hugo,Hugo" tezahuratlarıyla karşılaştı. Rodallega'nın oyuna girmesini isteyen taraftarlar karşısında Yanal bir anlık tepki göstererek kulübeye yöneldi ve oyuna Rodallega'yı soktu. Tecrübeli hoca bu dakikadan sonra yedek kulübesinden maç bitene dek çıkmadı.

Yanal bu yaşananlardan sonra morali bozuk bir şekilde geldiği basın toplantısında açıklama yaptıktan sonra basın mensuplarından soru almadan salonu terketti.

Yanal basın toplantısında ise şöyle konuştu;

"Sezon başında çok problem yaşandı ve bunları çözmek için çaba ve mesai harcadık. Hiçbir oyuncunun gelmek istemediği, sıkıldığı, transfer yapmak adına oldukça sıkıntılı bir dönem geçirdik. Şimdi ise hem stadıyla hem en azından devre arasında önemli transferlerle takım olmaya başladık. Bugün geldiğimiz noktada; bu takım gelişecek, yarışacak, uzun süreli kalıcı bir iskelet oluşturup takviyelerle iyi bir takım olacaksa herşeyiyle takım olmak gerekir. Bunu ilk geldiğim 2008'de de söylemiştim, ikinci geldiğimde de söyledim, yine söylüyorum. Trabzonspor'un başarısı için bir takım olmak gerekiyor. Bunun ilk unsuru taraftarın, camianın, medyanın ve sonra takımın aynı duyguyu paylaşması. Aynı duyguyu paylaşırken sahip çıkılması ve o takıma destek verilmesi. Trabzonspor çok sıkıntılı bir süreçten geliyor. Bunu hepimiz söylüyoruz takım olmak zor iştir. Önümüzde bununla ilgili çok ciddi bir sancı var, ciddi bir uğraş bizi bekliyor. Ben şunu söylemek istiyorum. Her oyuncu sevilmeye layık. Takımda ve sahadaysa eğer bütün oyuncuları desteklemelisin. Ahmet, Mehmet diye ayrım yapmamalısın. Çünkü onların desteğe ihtiyacı var. Bizim bugün takım olmak, bir olmak için herkese ihtiyacı var. Taraftara, camiya, herkese ihtiyacı var. Destek olmazsa bu işler çok daha zor hale gelecektir."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor