Yanal: Bir daha asla...

Ersun Yanal maç sonrasında basın toplantısında konuştu

Yanal: Bir daha asla...

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal maç sonrasında basın toplantısında konuştu.

Yanal şu ifadeleri kullandı

Bugün ilginç bir akşam yaşadık. Onlarca yıl içerisinde gerçekleşmesi zor bir sonuç. İlk yarı sonunda 5-6 farkı yakalayabilecekken sonrasında ritmini yakalayamayan bir takım.. Bu uzun yıllar boyunca tekrarlanmayacak bir şey. Oyunu rahat götürürken böyle bir şey olması çok ilginç. Bunu devre arasında oyuncularla da paylaştık. Futbolda cezalar anında kesilir. Hata yaparsanız cezayı keserler. Fiziksel olarak ortaya konan oyun futbolcuların kariyerlerinin çok altında kaldı. Koşular çok düşük kaldı. Trabzonspor takımı olarak bu konuyu ciddi olarak konuşacağız ve bu takım içerisinde bulunan oyuncuların böyle bir şeyi yaşamamalarını sağlayacağız. Böyle birşeyin bir daha yaşanmaması için gereken herşeyi yapmaya hazırız.

Trabzonspor iyi bir takım. Böyle bir şeyin tekrar edilmemesi için herkes elini taşın altına koyacak. Bugün hakem belki kötü penaltı vermiştir, kötü yönetim gösterebilir ama bizim düşmememiz gerekir. Oyuncularımızın karakterlerinin altına imzamı atarım. Son derece önemli oyuncular olduğunun altını çizerim.

Esteban, maçta bir kaç kez başının döndüğünü ve kendini kötü hissettiğini söyledi. O nedenle ikinci yarıya çıkmadı.

Herkes çok üzgün. Bu durumu toplamak çok önemli. Bunlar önemli oyunculardan kurulu. Bu takım bir daha bunu yaşamaz. Bu oyuncuların karakteri bu değil. Bu ciddi dikkatsizliğin oluşturduğu bir kaza. Öyle bir kazaki arabayla yokuş aşağı giderken direksiyonu bırakıp aynada makjay yapar gibi.. Bu tekrar olamayacak bunun garantisini veririm.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler