Yanal: Başarıyı konuşacak konumda değiliz

Yanal maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Yanal: Başarıyı konuşacak konumda değiliz
Trabzonspor'un deplasmanda Antalyaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Yarım saat dışında istediklerimiz oldu. Bziim için kritik olan şey takım coşkusunu ve disiplini birleştirip rakibin oyununa karşılık verip üstünlük kurmaktı. Bunu da başardık. Rakip ilk 25 dakikada iyiydi. İkinci yarıda Antalyaspor'un aynı tempoya dayanabileceğini düşünmüyorduk. Analizlerimizde bunu görmüştük ve uyguladık. Performansımızı devam ettirmek adına önemli bir süreci geçtik. Trabzonspor bu ülkenin önemli kulüplerinden bir tanesi. Buradaki taraftarlar da bunun göstergesi. 40 bin ortalamaya oynayacağımız maçlar olacak. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Geçen sene burda Trabzonspor 7-0 mağlup oldu. Sezon başında çok önemli bir girdabın içerisindeydik. Çok önemli bir süreçten geçtik. Şuan baktığınızda ilk 11'deki oyuncuların bir çoğu sezon başı kampında yoktu. Başkanımız mali durumu toparlamak adına çok çalıştı. Şimdi ilk yarıda alınıp kaybedenleri düşünecek olursak 16 maçta 18 puan alan bir takım varken bize güvenen bir camiamız vardı. Yaptığımız çalışmalarda bunun karşılığını verdi. İyi bir takım olduk. Trabzon'da olmaktan mutlu olan bir grup oluştu. Bizim hedeflerimiz çok başka. Bunun için bugünleri doğru şekilde geçmeliyiz. Önemli olan şey başarılı olan şey onun sorumluluğunu taşımaktır. Biz şimdi başarıyı konuşacak durumda değiliz. Başarının temellerini atmaktan konuşabiliriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor