Yanal: Abdulkadir'i yetenekleri biryere kadar getirdi...

Yanal maç öncesinde konuştu

Yanal: Abdulkadir'i yetenekleri biryere kadar getirdi...
Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal Başakşehir maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Abdulkadir yolun başında sayılır. Ama yetenek olarak herkes tarafından bilinen bir oyuncu. Bu ölçekte kalabilmesi için onun sürekli bir ihtiyaç içerisinde olduğunu biliyoruz. Yetenekleri onu biryere getirdi. Bundan sonrası onun kendi karakteri ve kendini geliştirmesine bağlı. Bir şekilde Traabzon'dan çıkan bu yeteneklerin önünü açıyoruz. Herşeyi başarabilecek bir altyapıya sahip. Umarım sakatlık olmadan Türk futboluna hizmet eder.

Önemli bir takımla oynuyoruz. Yaptıkları uzun yatırımların karşılığını almaya başlayan moralli bir takım rakibimiz. Önemli bir organizasyonla karşı karşıyayız. Kadro açısından da yetenekli bir kadroya karşı oynuyoruz. Oynadığımız aslında bir çok güç var.  Bizim için çok önem verdiğimiz bir maç. Ortada bir maç olacağını tahmin ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor