Yanal: 30 yaşın üzerindeki oyuncularımız...

Yanal umut verdi

Yanal: 30 yaşın üzerindeki oyuncularımız...
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Macaristan’ın ardından soluğu Slovakya’da alan Bordo-Mavililer, çalışmalarına devam ediyor.

MTK Budapest, Dorogi FC ve Györi’yle 3 hazırlık maçı yapan Trabzonspor, ikinci mücadelesini kazanıp diğer 2 karşılaşmasını kaybetmişti. Kampla ilgili olarak basın mensuplarına değerlendirmede bulunan teknik direktör Ersun Yanal, olumlu bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Yanal, “Yoğun bir dönem içerisindeyiz. 3 hazırlık karşılaşmasına çıktık. Bu maçların sonucu önemli değil. Bizim için önemli olan futbolcularımızı denememiz. Oyuncularımın genel durumundan mutluyum. Kampın başında söylediğim gibi 20’li yaşlardaki genç futbolcularımız da 30 yaşın üzerindeki oyuncularımız da benim için aynı değerde. 50. yılımıza iyi bir şekilde hazırlanıp camiayı özlediği şampiyonlukla buluşturmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

2 maç daha var 

Transfer konusundaki çalışmaları da yakından takip ettiğini belirten tecrübeli teknik adam, “Herkes eksiklerden bahsediyor. Başkanımız Muharrem Usta’yla sürekli görüşüyoruz. Eksik bölgelere en iyi takviyeleri yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Trabzonlu rahat olsun” diyerek taraftara mesaj gönderdi. Bordo-Mavililer, Slovakya kampında 2 hazırlık maçına daha çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler