Waris'e Cardozo piyangosu

Trabzonspor’da Oscar Cardozo’nun takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak teknik direktör Ersun Yanal planlarını Paraguaylı futbolcunun hassasiyetlerine göre yapıyor. Golcüyü ilerleyen yaşı ve kronik bel problemi sebebiyle daha ekonomik kullanmayı

Waris'e Cardozo piyangosu
Trabzonspor’da Oscar Cardozo’nun takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 
Ancak teknik direktör Ersun Yanal planlarını Paraguaylı futbolcunun hassasiyetlerine göre yapıyor. Golcüyü ilerleyen yaşı ve kronik bel problemi sebebiyle daha ekonomik kullanmayı düşünen Yanal, takımına genç bir forvet istiyor. Bu nedenle de transfer listesindeki isimlerin daha çok genç isimler olduğu belirtiliyor.
 
Hatta bu noktada satılacaklar listesine konulan Waris’in bile Trabzonspor’da kalması gündeme gelebilir. Geçtiğimiz sezon beklenenş veremeyen genç oyuncunun Yanal tarafından kampa davet edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor