Waris için karar anı!

Trabzonspor’da sezon başından yaklaşık 6 milyon Euro’ya transfer edilen Waris, büyük beklentileri de beraberinde getirmişti. Genç yıldız için çok iddialı yorumlar da yapıldı ama o bir türlü kendisini gösteremedi. Zaman zaman milli takıma giderek Bordo-Mav

Waris için karar anı!
Trabzonspor’da sezon başından yaklaşık 6 milyon Euro’ya transfer edilen Waris, büyük beklentileri de beraberinde getirmişti. Genç yıldız için çok iddialı yorumlar da yapıldı ama o bir türlü kendisini gösteremedi. Zaman zaman milli takıma giderek Bordo-Mavililer’den uzak kaldı, bazen de sakatlığı sebebiyle kadroda şans bulamadı. 
 
Tüm bunlara rağmen o hep vitrinde kaldı. Hatta sürekli olarak Trabzonspor’un kapısını çalan İngiliz ve Rus ekipleri bile oldu. Karadeniz ekibinin yönetimi, “Madem oynamayacak çok ciddi bir zarar etmeden, talibi varken satalım” diye düşünürken, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da bu durumu teknik direktörü Ersun Yanal ile paylaştığı öğrenildi.
 
Hacıosmanoğlu’nun, “Waris’e teklif var. Eğer düşünmüyorsan biz bu teklifleri değerlendirelim” mesajını ilettiği Yanal’dan olumsuz yanıt aldığı bildirildi. Bordo- Mavililer’in hocasının, “Çeşitli sebeplerden dolayı kendisini bir türlü istikrarlı şekilde oynatamadım. Ancak hücumun her bölgesinde oynayabilen, son vuruş yeteneği de olan, çok meziyetli bir futbolcu. Eğer bu şekilde gönderirsem pişman olurum, aklım kalır. Kalan haftalarda ona şans verip kesin kararımı belirleyeceğim. O nedenle bana bu konuda biraz süre vermenizi istiyorum” talebinde bulunduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler