Volkan Şen'e hangi Trabzonsporlu futbolcu kefil oldu?

TRabzonspor'un yeni transferi Volkan Şen Trabzonspor'a gelişinde Trabzonsporlu bir futbolcunun etkili olduğunu söyledi.

Volkan Şen'e hangi Trabzonsporlu futbolcu kefil oldu?
Trabzonspor yeni transferlerine imza töreni düzenledi. Törende konuşan Volkan Şen Trabzonspor'a gelişinde Burak Yılmaz'ın etkili olduğunu belirterek teşekkür ettiğ.

Volkan şen; "Burak Yılmaz’a çok teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte bana çok destek oldu. Burada başiarılı olacağoımza çok inanıyordu ve bende inanıyordum. Açıkçası Burak çok etkili oldu.”

Bu sözler üzerine Muharrem Usta; Futbolcvuların takıma ıuyum sağlaması için geçmişlerine de dikkat etmeye çalıştık. Örneğin Hubocan stoper bölgesinde oytnarken Slovak milli takımında aynı bölgede oynayan futbolcumuz var. Aynı şey Sosa, Volkan, Kucka için de geçerli. Bu isimler takımımızda bulunan futbolcuların Milli Takımlarından birliktelikleri olan futbolcuları bir araya getirdik. Böyle bir kombinasyon oluşturduk. Biz Volkan’ı bağrımıza basıyoruz. O başarılı olacak ve Milli takımın önemli bir parçası olacaktır. Kendisinin de böyle bir hedefi var. Bize de çok faydalı olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor