Volkan Şen "Trabzonspor'a teklifi ben yaptım"

Trabzonspor'un yeni transfer Volkan Şen yayıncı kuruluş Beinsports'a açıklamalarda bulundu.

Volkan Şen "Trabzonspor'a teklifi ben yaptım"
Trabzon'a borcu olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu, forma şansı için beklemesi gerektiğini %100 hazır hale gelinceye kadar ekstra idmanlar yapacağını söyledi. Ayrıca Volkan Şen transferi için ilginç bir çıklama yaptı. Kendisine Trabzonspor tarafından bir teklif gelmediğini aksine teklifi kendisinin yaptığını ve Muharrem usta'nın cevap vermeden önce Ersun Yanal'asorduğunu söyledi.

İşte Volkan Şen'in o açıklamaları : 

Bu süreç gerçekten benim adıma çok yorucu ve zor bir dönemd, Çünkü bir buçuk aylık bir sürede takımdan ayrı kendi başıma bireysel olarak antrenmanlar yaptım. Tabi o arada da görüştüğümüz takımlar oldu ama Fenerbahçe’den ayrıldığımda başkanımıza menajerim  aracılığıyla tekrardan Trabzonspor’da oynamak istediğimi söylemiştim. Ama o süreç biraz uzadı tabii çok şükür ki bugün buradayım. 
Herşeyi geride bıraktım

Her şeyi geride bıraktım, artık sadece futboluma konsantre olmak istiyorum. Bir an önce de hazır olup takım arkadaşlarım seviyesine gelip, sahada Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini yapıp, başarılı olmak istiyorum.

Teklifi ben yaptım 

Trabzonspor'da oynamak istediğimi ben söyledi. Başkanımız "isterim tabii ki" dedi ama hoca ile konuşması gerekiyordu. Tabi bu süre içinde Hoca ile konuştuk biraz zaman aldı. Hocama da teşekkür ediyorum. 

Trabzonspor’a geldiğim dönemde bir hata yapmıştım. Hazır olmadığım bir dönemde antrenmanlara başlamıştım. Çünkü oynama isteği vardı ama hata yaptığımı Sonradan anladım. Çünkü üst üste sakatlıklar yaşadım, hazır olmadığım için. 

Beklemem gerekiyor

Bugünden itibaren sadece oynamak istediğim için, çok iyi olmak istediğin için, başarılı olmak için beklemem gerekiyor. Çünkü %100'e gelmem gerekiyor. Tam Hazır olduğumda da en iyisini yapmak için uğraşıyorum, ekstra yapanlar yapıyorum, destek alıyorum. Sadece futbola odaklanmak istiyorum, çok başarılı olmak istiyorum. Onun için de öncelik çalışmaktadır. 

Trabzonspor'a borcum var

Trabzonspor'a borcum var. Borcumu ödemeye geldim zaten. İlk geldiğim gün çok güzel bir karşılama oldu. Ben Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Bana yine sahip çıktılar ve kucak açtılar. Ben de teşekkür mü sahada oynadığım futbolla  vermek istiyorum 

Başakşehir iyi bir takım

Başakşehir UEFA maçları oynamış bir takım, iyi bir takım ama en son maçımızı statta İzledim, gerçekten takım olarak çok zinde iyi bir takımız. Şöyle söyleyeyim önce gerçekten çok iyi çalışıyoruz Çok sert idmanlar oluyor Bunun da karşılığını işte son maçta aldık.  Başakşehir maçı Çok zevkli Çok güzel bir maç olacaktır Ama kazanan tarafın Tabii ki de biz olması dileğiyle Ben takım arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum Ve muhtemelen Ben de orada olacağım zaten takımla Beraber gitmek istiyorum, arkadaşlarının yanında olup İnşallah güzel bir sonuçla ayrılırım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor