Volkan Canalioğlu tarihi Akhisar yenilgisi değerlendirdi

Trabzonspor'un Akhisarspor karşısında aldığı tarihi yenilgi her kesimde büyük rahatsızlık ve hayal kırıklığı yarattı.

Volkan Canalioğlu tarihi Akhisar yenilgisi değerlendirdi

Haber61 / Özel Haber / Tuncay Lakot 

Trabzon eski milletvekili Volkan Canalioğlu da Teleset Mobilya Akhisarspor maçını Medical Park Arena’da izleyenler arasındaydı.

 
Trabzonspor’un tarihi yenilgi yaşadığı maç sonunda Haber61’e değerlendirmede bulunan Volkan Canalioğlu şunları söyledi: “Geçmişte yenildiğimiz zamanlarda hiç yoksa Trabzonsporluluk ruhu vardı.Bu ruhla oynuyorduk. Gol atıyorduk, gol yiyorduk ama oynuyorduk. Sahadaki durumu okuyamamak çok enteresan. Takım sahaya doğru 11 ile çıkmadı. Hoca şurada yanlış yapıyor, Trabzonspor tek forvetle oynuyor. Castillo’yu, Rodallega’yı kenarda tutuyorsun. Böyle bir şey olur mu? Dizilişte yanlışlık var. Orta saha ile forvet arasında uçurum var. Kenarlar topu taşıyamadı. Olcay mesela ne yaptın kardeşim sen? Olcay bugün sahada yoktu. Herkes aklını başına toplayacak. yönetimle teknik heyet oturacak bu taraftarı dikkate alacak. Okan Buruk şu takımlar harikalar yaratıyor. Ersun Yanalın yaptığı tablo ortada. Ama bu sadece Ersun hocayla ilgili bir durum değil. Hem yönetim hem hoca kendini sorgulamalı ve gereken ne ise acilen yapmalı”
 

Volkan Canalioğlu tarihi Akhisar yenilgisi değerlendirdi
Volkan Canalioğlu tarihi Akhisar yenilgisi değerlendirdi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor