Volkan Canalioğlu: Siyaset bir taktik savaşıdır

Trabzon Eski Milletvekili Volkan Canalioğlu Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Volkan Canalioğlu: Siyaset bir taktik savaşıdır

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor- Sivas Belediyespor karşılaşması öncesi Haber61 mikrofonlarına konuşan Volkan Canalioğlu “Rakibi küçümsememek lazım. Trabzonspor olarak bu maçı geçeceğimizi sanıyorum. Trabzonspor o9larak yakaladığımız ivmeyi devam ettireceğimizi düşünüyorum. Ünal hocamız bu maçları fırsat bilip gençlere şans vermesi önemli. Altyapıdaki gençler biz de Trabzonspor’da oynayabiliriz diye ümitleniyor, Ünal hocamı tebrik ederim. Türkiye’de takımların ekonomik durumları iyi değil. Altyapıya önem vermemiz lazım ve 1461 ile Trabzon bölge takımlarına önem vermemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Trabzon’da belediye başkan adaylığı konusunda da açıklamalar yapan Canalioğlu Siyaset bir taktik savaşıdır diyerek “Ben başından beri söylüyorum. Siyasete yeni yüzlerin gelmesi lazım. Ama gelinen noktada böyle bir tablo ortada yok. İnsanlar bize teveccüh gösteriyor ama yeni yüzler lazım. CHP ittifak yapmış durumda. Aday adayı arkadaşlar var, sahada çalışıyor.Onların şevkini kırmamak lazım, onlara da şans vermek lazım. Trabzon halkına teşekkür ediyorum. Trabzon bizim vazgeçilmezimiz. Ama görev alan arkadaşlarımıza destek olmak zorundayız. Aday gösterilecek arkadaşlarımıza destek olacağız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Trabzonlu bir hemşerimiz gösterildi. Gidip elimizden gelen desteği vereceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor