Volkan Canalioğlu: İnşallah Bu sene o sene olacak

Trabzon eski milletvekili Volkan Canalioğlu açıklamalarda bulundu.

Volkan Canalioğlu: İnşallah Bu sene o sene olacak

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor’un Olağan genel Kurulu yapılıyor.

Trabzon Eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Volkan Canalioğlu açıklamalarda bulundu.

Canalioğlu şu ifadeleri kullandı:

Nazar almasın bu sene inşallah o sene olacak. Hem sahada hem tribünden hak ettiği değeri buluyor. Ortaya koyduğu oyunla disiplinle birlik ve dayanışmayla hareket ediyor. Bu da sahaya yansıyor. Saha içi ve dışında herkes kenetlendi.

Dün başkanımızın da dediği gibi uzun bir süreç var ve rehavete kapılmamalıyız. Dolayısıyla süreci çok iyi destekleyerek takip ederek istediğimiz sonuca ulaşalım.

Neticeye baktığınızda, transferlere, ekonomiye yönetimimiz başarılı. Asil ve yedekler yöneticilerde değişen isimler oldu. Ayrılan arkadaşlarımızın çok katkıları oldu. Yeni yöneticilerin de ellerinden geleni yapacağından eminim.

Görünen köy klavuz istemez tablo ortada. Ama rehavete kapılmadan bu işi sonuca götürmeliyiz. Saha dışı ayak oyunları da bitmiştir. Trabzonspor’un başarısı görülmektedir. Spor programlarını da izlediğiniz zaman herkes şampiyon olacağından emin. Başkanımızın dediği gibi rehavete kapılmadan yola devam etmeliyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor