Vitor Hugo transferinde Trabzonspor için aldığı cevabı açıkladı: Gözlerini kapat ve...

Trabzonspor'un yıldızı Vitor Hugo açıklamalarda bulundu.

Vitor Hugo transferinde Trabzonspor için aldığı cevabı açıkladı: Gözlerini kapat ve...

Trabzonspor'un yıldız ismi Vitor Hugo özel açıklamalarda bulundu.

TAKA Gazetesi'ne konuşan Vitor Hugo "Trabzonspor'u sorduğumda bana gözlerini kapat ve git dediler" ifadelerini kullandı.

Vitor Hugo şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle çok sürprize uğradığımı, çok şaşırdığımı söylemeliyim. Çünkü buraya gelmeden önce tabi ki bir oyuncu olarak burada oynayan ya da burası hakkında fikir sahibi olan arkadaşlarınızı arıyorsunuz böyle bir teklif geldiğinde. Ben de burada daha önce hangi takımlarda oynadığını hatırlayamadım ama uzun yıllar burada oynadığını bildiğim bir arkadaşımı aradım. ‘Trabzonspor’dan bana bir teklif var ne düşünüyorsun sence gitmeli miyim?’ diye sordum. Onun bana söylediği tek bir şey vardı, ‘Gözlerini kapat ve hemen bu teklifi kabul et. Çok büyük bir takımdan bahsediyorsun’ dedi. Bana Trabzonspor’un her zaman zirveye oynayan her zaman en iyi olmaya çalışan bir takım olduğunu söyledi. ‘Trabzonspor’dan çok memnun kalacaksın’ dedi. Tabi ki de kararımda çok etkili oldu. Çünkü güvendiğiniz ve inandığınız insanlardan böyle sözler duymanız kararınızı etkiliyor. Buraya geldiğimde gördüğüm şeyler söylenenlerden de daha büyüktü. Çünkü insanların kulübü ne kadar sevdiğini o inanılmaz atmosferi gördüğümde gerçekten çok doğru bir karar aldığımı ben de anladım. Bu kararı almış olmaktan ve buraya gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor