Vitor Hugo: "Transfer sürecim zor oldu"

Vitor Hugo maç sonu konuştu.

Vitor Hugo: "Transfer sürecim zor oldu"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un savunma oyuncusu Vitor Hugo maç sonu konuştu.

Hugo “Zor bir maç oldu. Rakibimizin hızlı oynayan bir takım olduğunu biliyorduk ve önlem almaya çalıştı. Sağda oynadım ama solda oynamak benim için daha iyi olur. İkinci yarı sola geçince kendimi daha rahat hissettim. Pozisyonları daha iyi sonlandırabilirdik ve maçın galibi olabilirdik ama sadece bir hazırlık maçı. Trabzonspor gibi büyük bir takımın formasını giymek benim için gurur vesilesi oldu” dedi.

Transfer süreci ile ilgili konuşan Hugo, "Türkiye’den daha önce Galatasaray, Fenerbahçe ve birçok teklif aldım. Trabzonspor’un beni istediğini öğrendim. Trabzonspor neler yapabileceğimizi en iyi anlatan kulüp oldu. Tarihi ile birlikte büyük bir kulübü temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Transfer sürecim zor oldu. Birçok şeyin üstesinden geldik. Burada olmaktan dolayı gururluyum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler