Visca'da son durum

İstanbul ekibi, Fırtına’dan 5 milyon Euro talep ediyor. Son sözü Başkan Usta söyleyecek.

Visca'da son durum
Edin Visca’nın transferi için birkaç haftadır Medipol Başakşehir ile görüşen Trabzonspor’da, Turuncu Lacivertliler’in 27 yaşındaki futbolcu için 5 milyon Euro (20 milyon TL) talep etmesi üzerine görüşmeler tıkandı.

Bordo-Mavililer, 27 yaşındaki yıldız için son olarak İstanbul ekibine 2 milyon Euro (8 milyon TL) artı Yusuf Erdoğan ve Muhammet Demir’i önermişti. Ancak Başakşehir teklifi reddederek, Bosna Hersekli oyuncu için Fırtına’dan 5 milyon Euro istedi. Karadeniz ekibi ise Başkan Muharrem Usta’nın transfer görüşmeleri için yurt dışında olması sebebiyle bekleme kararı aldı. Bugün ya da yarın Trabzon’a dönmesi beklenen Muharrem Usta, tecrübeli futbolcu için yeniden temaslara başlayacak.

Yeşil ışık yakmıştı

Geçtiğimiz günlerde Başakşehir’den ayrılarak, büyük bir takımda forma giymek istediğini dile getiren Visca, kendisi ile ilgilenen kulüplere yeşil ışık yakmıştı. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yıldız futbolcudan vazgeçmesi üzerine eli güçlenen Fırtına ise temaslarını hızlandırmıştı. Başkan Muharrem Usta’nın, yurt dışındaki görüşmelerini bitirdikten sonra 27 yaşındaki oyuncunun transferini sonuçlandırması bekleniyo

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler