Vira yerini gösterdi

Bir de çağrıda bulundular

Vira yerini gösterdi

Haber61/Spor Servisi Levent Ustabaşı 

Trabzonspor taraftarları yeni sezonda yerini belli etmeye başladı. Kale arkası çılgınlar ve diğer taraftar grupları birleşme kararının aldığı bu sezonda ilginç gelişmelerde ardı ardına geliyor. Taraftarlar arasında en renkli gruplarda Vira, son 2 yıldır passolig uygulamasını protesto etmek için stada girmiyordu. Fakat bu yıl girme kararı aldı. Vira Akyazı Trabzonspor stadyumunda nerede yer alacaklarını da duyurdu.

Vira internet sitesinden yayınladığı çağrıda şu ifadelere yer verdi;

Vira olarak Akyazı’da doğu tribünde (Maraton) alt kat orta bölümdeki blokta yer alacağız. Kulübümüz tarafından kombine kart satışına başlandığı anda bizde üyelerimizi ve bizimle birlikte olmak isteyen taraftarlarımızı bulunacağımız blok organizasyon detayları ile ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirecek kombine kartlarını duyuracağımız bölümden satın almalarını rica edeceğiz. Dozer Cemil’in Kazım’ın Trabzonspor’unu yarınlara taşımak için Vira tribününde buluşalım”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor