Ve yeni transfer Caleb Ekuban imzayı attı

Trabzonspor yeni transfere imza attırdı

Ve yeni transfer Caleb Ekuban imzayı attı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’da yeni transfer Caleb Ekuban’a imza töreni düzenlendi.

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu’nun katıldığı imza tgöreni Faroz Limanı’nda gerçekleştirildi.

Ekuban’ın imza atmasının ardından ilk olarak Asbaşkan Hacısalihoğlu açıklamalarda bulundu. Hacısalihoğlu “ Trabzonspor imza törenlerini çeşitli tarihi ve turistik mekanlarda yaparak sadece futbol olarak değil şehrin tanıtımı için hizmet amacındadır. Faroz Trabzon için çok önemli bir semt. Türkiye’deki bir çok şehirden daha çok tanınan bir mahalledir. Trabzon futbolu için buranın çok önemli bir yeri vardır. Trabzonspor’u Trabzonspor yapan çok önemli futbolcu burada yetişmiştir. Ali Kemal, Şenol, Serdar Hami ve bir çoğu daha… Kendi mahallesine ait folklorik tanıtımı da olan bir mahalledir. Faroz kolbastısı tüm dünyaya tanıtım açısından katkısı olmuştur.  2-3 gün sonra balık sezonu başladığında burası çok canoı birhal alacak. Biz de oyuncumuzu katarak Trabzonspor’un faalieyetlerine hareket katacağına inanıyoruz. Bu açıdan imza töreninin Faroz’da olması çok manidardır. Umarım takımımıza çok katkılı olacaktır.” Dedi.

Ardından yeni transfer Ekuban konuşarak “Bütün yöneticilerimize beni getirdikleri  ve ilgileri için çok teşekkür ederim. Zaten benimle ilgilendiklerinde çok mutlu oldum. Tarihi ve başarılarını da görünce gerçekten çok etkilendim.” Dedi.

Açıklamaların ardından soru cevap bölümüne geçilirken Caleb geçen yıl neden iyi bir sezon geçiremediği sorusuna “ Futbolu bilirsiniz. Futbolda bazen en yukarılarda gezersiniz, bazen de yaşadığınız sakatlıklarla ve düşük performansla kötü günler geçirirsiniz. Geçen yıl benim için de öyle oldu. Ancak şuan gerçekten çok iyi durumdayım” yanıtını verdi.

Gelmeden önce Antalyaspor’da forma giyen Doukara ile görüştüğünü söyleyen Caleb “ Kendisiyle görüştyükten sonra kesinlikle fikrimi netleştirdim. Burasının çok güzel bir şehir olduğunu mutlaka gelmem gerektiğini söyledi. Ardından kendi fikirlerimle birleştirerek kararımı verdim” dedi.

Kadroda Burak Yılmaz ve Rodallega gibi futbolcular olduğu hatırlatılan Caleb “ Evet çok iyi oyuncular ben de onlar gibi takıma katkı vermek istiyorum. Onlarla birşeyler paylaşmak b ir şeyler öğrenmek güzerl olacak. Onlardan da çok katkı yapmak için uğraşacağım” şeklinde konuştu

Hayrettin Hacısalihoğlu, bir sürpriz olmazsa transfer olmayacak. Ara transfer veya sezon sonu olabilir. Ayrıca bu izma törenlerinin organizasyonunu tarihi mekanlarını ünlü yönetmenimiz Aytekin Çakmakçı yapıyor. Bu şekilde Trabzonspor’a katkı veriyor.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor