Ve Yanal isyan etti!

Eskişehirspor yenilgisi sonrası kendisine aşırı yüklenilmesine sinirlenen Ersun Yanal'ın soyunma odası koridorlarında, "Bu kadar sakatlığa ben mi sebep oldum? Belli ki bir şanssızlık var. Sakatlıklar olmasa böyle mi olurdu?" dediği öğrenildi. Yanal, sakat

Ve Yanal isyan etti!
Eskişehirspor yenilgisi sonrası kendisine aşırı yüklenilmesine sinirlenen Ersun Yanal'ın soyunma odası koridorlarında, "Bu kadar sakatlığa ben mi sebep oldum? Belli ki bir şanssızlık var. Sakatlıklar olmasa böyle mi olurdu?" dediği öğrenildi.
 
Yanal, sakatlıkların kas sakatlanması olmadığına da vurgu yaparak, "İdman metotlarından kaynaklanan bir sakatlık yok. Kırıklar, bağ kopmaları var. Bu durumda bizim de elimiz kolumuz bağlanıyor. Sakatlanan oyuncularımıza baktığınızda neleri kaybettiğimizi görebilirsiniz?" ifadelerini kullandı.
 
Birçok yönetici de, oyuncu tercihleri ve sergilenen futbol anlamında Ersun Yanal'ın ciddi hataları olduğunu savunurken, teknik adam arayışına girilmeyeceği belirtildi. 
 
Eskişehir'de çirkin saldırı
 
Trabzonspor'un Eskişehir maçını izlemek için çeşitli ilerden Eskişehir'e giden bordo-mavili taraftarların araçları maç sonunda saldırıya uğradı. Bazı Eşkişehirliler, aileleri ile maça gelen Trabzonspor taraftarlarına da saldırarak darp etti. Trabzonspor kulübü saldırıların takipçisi olacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor