Ve Trabzonspor'dan açıklama geldi! Zeki Yavru...

Trabzonspor'dan Zeki Yavru açıklaması geldi.

Ve Trabzonspor'dan açıklama geldi! Zeki Yavru...

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Zeki Yavru'nun yeniden kadroya katılacağı iddiaları üzerine Haber61'e açıklamalarda bulundu. Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Zeki ile anlaşılmak üzere olduğunu doğruladı.

Yabancı kontenjanının dolmak üzere olduğunu ve bazı mevkilere alternatifler gerektiğini söyleyen Hacısalihoğlu Zeki Yavru'nun da bedelsiz olarak geri dönmek istediğini belirterek " Pereira varken aynı bölgeye bir yabancı daha almamız söz konusu olamaz. Bu mevkiye mutlaka takviye yapmamız gerekiyor. Zeki de bonservisini aldığını o şekilde gelmek istediğini söyledi." ifadelerini kullandı.

"ZEKİ NE YAPTI SİZE?"

Taraftarın Zeki Yavru'ya tepki göstermesiyle ilgili de konuşan Hacısalihoğlu " Trabzon'un kendi insanına bu kadar kızması nedir? "Zeki gelmesin de sağbeksiz oynayalım" diyorlar, ne yaptı Zeki size bu kadar? Oynayabilirse oynar, oynayamazsa oynayamaz bu kadar basit." dedi.

"NE İSTERSENİZ VERİN"

Zeki'nin kendileriyle ücret dahi konuşmadığını söyleyen Hacısalihoğlu "Çocuk ücret bile konuşmadı. "Ne isterseniz verin bana, ben elimden geleni göstereceğim" dedi. Sözleşme süresiyle ilgili de konuşmadık." şeklinde konuştu.

zeki

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
114 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler