Ve Sosa'da işlem tamam!

Trabzonspor Sosa ile anlaşmaya vardı

Ve Sosa'da işlem tamam!
Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor transfer döneiminin başından sonuna kadar uğraştığı Jose Sosa transferinde mutlu sona ulaştı.

Bordo mavili kulüp uzun görüşmeler sonunda Sosa ile anlaşmaya vardı. Daha önce Milan ile anlaşmaya varan Trabzonspor, Sosa ile yapılan görüşmelerden sonra futbolcunun kararını bekliyordu. Bugün itibariyle Arjantinli yıldızın olumlu dönüş yaptığı ve teklifi kabul ettiği öğrenildi.

RAKAMLAR ORTAYA ÇIKTI

Transferdeki rakamlara ise Haber61 Spor Servisi ulaştı. İtalyan basınında yazan yıllık 5 Milyon Euro gibi uçuk rakamların sözkonusu olmadığı kaydedilirken Trabzonspor'un Sosa ile yıllık 3.5 Milyon Euro + bonuslar ile birlikte 3 yıllığına anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bordo mavililerin Milan ile de 4 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığı bildirildi.

Prensipte bu rakamlar üzerinden anlaşmaların tamamlandığı kaydedilirken son anda bir pürüz çıkmaması durumunda kısa süre içerisinde resmi açıklamaların yapılacağı ifade edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor