Ve o da isyan etti

Ligde istikrarı yakalayamayan, 1 maç eksiğiyle sadece 27 puanı olan Trabzonspor tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan koltuğu devraldıktan sonra ekibiyle birlikte ciddi bir çalışma temposuna giren Başkan Muharrem Usta

Ve o da isyan etti
Ligde istikrarı yakalayamayan, 1 maç eksiğiyle sadece 27 puanı olan Trabzonspor tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan koltuğu devraldıktan sonra ekibiyle birlikte ciddi bir çalışma temposuna giren Başkan Muharrem Usta da sonunda isyan etti. 
 
Usta, sportif açıdan yaşanan sıkıntıların tek bir sorumlusu olduğunu düşünmüyor.Yani sadece hoca, sakatlık-ceza sıkıntısı ve hakem hatalarıyla alakalı bir tablo olmadığı fikrinde. Dolayısıyla başkan, takımın durumuna inanılmaz halde kızgın, futbolcuların reaksiyon vermediği görüşünde.
 
Çevresine dert yandı
 
Yakın çevresine dert yanan Usta’nın, “Daha önce parasal sorunlar ve kaotik bir ortam vardı, futbolcuların mazeretleri olabilirdi. Ancak şimdi geldiğimiz günden bu yana yönetim olarak yaptıklarımız, iyi niyetimiz ve maddi-manevi desteğimiz ortada. Buna takımdan ise geri dönüş alabilmiş değiliz. Devre arasında bir revizyon gerçekleştirdik, Trabzonspor’un menfatleri için daha da fazlasını yapmaktan asla kaçınmayız. Tamam eksikler var ama oynayanlar bu kadar mı fırsatı değerlendirmekten uzak, bu kadar mı formasına sahip çıkmıyor!” dediği öğrenildi.
 
Sezon sonunda operasyon
 
Daha önce yaptığı açıklamalarda “Mevcut değerlerimize sahip çıkalım” mesajı veren Başkan’ın sezon sonunda ciddi bir operasyon yapmaya hazırlandığı belirtildi. Şampiyonluk hedefi koyduğu 2016-17 sezonunda benzer sıkıntıları yaşamak istemeyen Usta, takımla ilgili bu görüşlerini önümüzdeki günlerde kamuoyuna da açıklamayı planlıyor. 
 
Kader süreci başlıyor
 
Trabzon, her ne kadar kupadan elenmiş, Avrupa potasından uzaklaşmış olsa da ligin bundan sonraki periyodu futbolcular için kader süreci niteliğinde. Beklentilerin altında kalanlarla sezon sonunda yollar ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler