Ve Muhammet konuştu

“Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta beni istediklerini söyledi. Ona teşekkür etmek istiyorum. Çünkü çoğu insan verdiğimiz savaşın farkında değil. Yaptığımız işin değerini bilen insanları gördükçe mutlu oluyorum”   “Kulüpler görüşüyor. Hoca, başkan, arkadaş

Ve Muhammet konuştu
“Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta beni istediklerini söyledi. Ona teşekkür etmek istiyorum. Çünkü çoğu insan verdiğimiz savaşın farkında değil. Yaptığımız işin değerini bilen insanları gördükçe mutlu oluyorum”
 
“Kulüpler görüşüyor. Hoca, başkan, arkadaşlarım hepsi gözümdeki EURO 2016’ya gitme isteğimi görüyorlar ve bana yardımcı olmak istiyorlar. Evet bir adım atlamak ise artık bunu yapmalıyım. Gönlüm rahat”
 
Muhammet Demir... Altyaş milli takımlarının yıldızıydı. Bursa’da tanındı, Gaziantepspor formasıyla Süper Lig’in en kaliteli forvetlerinden biri haline geldi. Her transfer döneminde 4 büyüklerle anıldı. Yaşadığı talihsiz sakatlık kariyerini sekteye uğrattı, ancak o hiç pes etmedi, çalıştı ve son iki sezonun yine en dikkat çeken ismi oldu. Trabzonspor ve Trabzonsporlular, bu yılın da ilk yarısına 6 gol 3 asistle damga vuran 23 yaşındaki Muhammet’i artık 4 gözle bekliyor. Euro 2016’ya gitmek için sabırsızlanan Muhammet de büyük bir takımda çok daha iyi performans sergileyeceğine inanıyor. Herkesin konuştuğu başarılı oyuncu  transfer süreciyle ilgili çok samimi samimi sözler sarf etti.
 
‘Muharrem Usta’ya teşekkürler’
 
“Transfer konusunda başkanımız açıklama yaptı geçenlerde. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da aynı şekilde açıklama yaptı. Beni istediklerini söyledi. Tabii seviniyorum böyle şeyler görünce, mutlu oluyorum. Ben kulübe para kazandırmadan gitmek istemiyorum. Trabzonspor Başkanı’na da buradan teşekkür etmek istiyorum. Çünkü çoğu insan verdiğimiz savaşın farkında değil. Farklı bir durum var burada. İnsanlar
maça göre değerlendiriyor. Ben santrforum, top gelirse varım. Bazı şeyler benim elimden çıkıyor çoğu zaman. Burada yaptığımız işin değerini bilen insanlar gördükçe açıkçası mutlu oluyorum.”
 
‘Kulüpler görüşüyor’
 
“Kulüpler değerlendirirse olur. Görüşüyorlar. Hoca, başkan, arkadaşlarım hepsi görüyorlar EURO 2016’ya gitme isteğimi ve bana yardımcı olmak istiyorlar. Evet bir adım atlamak ise artık bunu yapmak istiyorum.”
 
‘Bin kere orada olsaydım dedim’
 
“Samimi olmak gerekirse büyük takımları izlerken en az 1000 kere ‘orada olsaydım’ demişimdir hayatım boyunca. İki sezon boyunca sakatlık yaşamam beni sekteye uğrattı.
muhammet.jpg
Belki bazı şeyler daha erken olabilirdi.”
 
‘Gidersem oynarım’
 
"Ben çok şükür kendime güveniyorum. Gittim mi oynarım. Yedek kalırım, mücadele etmem gerekir ama bir hedef koyduysan her şeyi göze alacaksın. Ona göre gideceksin büyük takıma.”
 
‘Gönlüm rahat ayrılırım’
 
“Ben Antep’ten gidersem hiçbir şey olmaz. Alışkanlıktan dolayı belki bir süre sıkıntı yaşar ama bu takıma bir şey olmaz. İnsanlarda, takım arkadaşlarımda bir alışkanlık var. Bu süreç geçerse sıkıntı olmaz. Gidersem gönlüm rahat. Antep’in Karce’si var, Elyasa’sı var. Önemli isimler...”
 
“Sakatlıklarımın çoğunu hep milli takımlarda yaşadım. Oraya gidince farklı bir duygu hissediyorum.Kendimi kaybediyorum o formayı giyince. Kaç kez sakat sakat oynadım milli takımda. Aklımda tek bir şey var; o da EURO 2016’da olmak”
 
Milli takım hedefiyle ilgili net konuşan Muhammet Demir, ayrıca samimi bir itirafta da bulundu: “İlk milli takıma gittiğimde de 2 sezon oynamadım, sakatlıktan çıktım. Sezon başı hazırlık kampı yaptım. 2 maçla milli takıma gittim, Fatih hoca bana güvendi ama kendimi yeni toparlıyordum. Kendimi tam gösterememiş olabilirim. Benim bir de şöyle bir durumum var. Sakatlıklarımın çoğunu hep milli takımlarda yaşadım. Oraya gidince farklı bir duygu hissediyorum. Kendimi kaybediyorum o formayı giyince. Profesyonelliği unutuyorum. Çok yoğun duygular. Ben kaç kez sakat sakat oynadım milli takımda. Yanlış belki ama genç milli takımlarda bunu çok yaptım. Bir sonraki gidişimde zaten çok kısa süre aldım. Basamakları tek tek tırmanan her adımın değerini iyi bilen bir oyuncuyum.”
 
‘Her kategoride oynadım’
 
“Gönlümde sadece 2016 Avrupa Şampiyonası’nda olmak var. Gerek başkanımla gerek hocamla konuşuyoruz. Onlar da gözümdeki isteği görüyorlar. EURO 2016’ya gitmeliyim. Altyaş milli takımlarının her kategorisinde oynadım. Tam sayısını bilmiyorum ama 100’ü geçmişimdir. 2 kez A Milli Takım’a gittim.”
 
‘Üzerimde büyük baskı var’
 
“Son oynadığım iki sezon öncekilerden daha değerli. Çünkü Antep olarak çok daha zorlu şartlarda mücadele ediyoruz. Üzerimde daha büyük bir baskı var. Bazen olumlu, bazen olumsuz yansıyor. Sonuçta ben en uçta oynuyorum ve bazı maçlarda iş benim elimden çıkıyor. Sonuçta bir santrforum ve top diğer tarafa geçerse ben varım, yoksa yokum. İşimi seviyorum ve elimden geleni yapıyorum.”
 
‘Daha fazla atmalıyım’
 
“Lige başlarken kötü başlıyoruz ama rahat devam ediyoruz. Kendi adıma ise şimdilik gol ve asist sayımı yeterli görmüyorum. Daha fazlasını yapmalıyım. Aslında en vermli dönemimi çapraz bağ sakatlığı geçirmeden önce yaşamıştım. 2 sene önce gerçekten iyi bir takımdık. Kompakt bir ekiptik. Anadolu takımlarının üstünden bir takım vardı.”
 
‘Bütün stoperlerden dayak yiyiyorum!’
 
“Türkiye’deki bütün savunma oyuncuları aynı. Onlarla mücadele etmek kolay değil. Benim için farketmiyor. Çünkü hepsinden dayak yiyorum. O olmuş, bu olmuş farketmiyor. Sert oyunda problem yok. Ama gaddarlığa girince iş değişiyor. Yıldırmaya çalışıyorlar. Art niyet olmadığı sürece sorun yok.”
 
‘Çift forvet oynarım’
 
“Fiziksel olarak uzun bir santrfor değilim ama her maç 3 kez sıçrayınca alışıyorsun. Çift forvet daha rahat oynarım. Bizim takımımızda ikinci forvet yok. Çift oynamak bazen daha faydalı, bazen sıkıntılı. Mecbursun tek oynadığında dayak yiye yiye öğreniyorsun. Bazen de çiftte rahatsız oluyorsun. Alan bulamıyorsun çünkü.”
 
‘En rahat Okan hocayla’
 
“Okan hoca döneminde çok rahattım. Çok tecrübeli hocalarla, genç hocalarla çalıştım. Bazılarıyla çocukken çalıştım. Şimdi düşünüyorum; çok haklılarmış. Hepsinden bir şeyler öğrendim. Anlaşamadığım, kızdığım insanlar da oldu. Yaşım küçükken idrak edemiyordum ama şimdi anlamaya başladım. Okan hocayla ilişkimiz çok iyiydi. Ona karşı hep rahat hissettim kendimi.”
 
Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor