Ve Marin imzayı attı!

Trabzonspor'un Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Marko Marin bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle kendisini bordo mavili takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Marko Mar

Ve Marin imzayı attı!

Trabzonspor'un Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Marko Marin bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreniyle kendisini bordo mavili takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Marko Marin soruları yanıtladı.

Trabzonspor'a gelmeden önce M'bia'dan önemli derecede bilgi aldığını söyleyen Marin " Biz M'bia ile beraber Sevilla'da oynayarak UEFA kupasını kaldırdık. Çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. İlişkimiz onunla hiç kopmadı. Tabi buraya gelmeden önce onunla ilteişme geçtim. Kısacası kulüp hakkında bilgi edindim. Ve gelişimde çok etkili oldu. Bana burayı çok iyi anlattı, hoca hakkında da çok pozitif şeyler söyledi. Ve gelmemde etkili oldu. Diğer taraftan Mehmet Ekici'yle de görüştüm o da çok yardımcı oldu. Ben Frankfurtluyum ve orada bir çok Türk arkadaşım var bu kararı almamda çok etkili oldular." dedi.

Son dönemdeki performans düşüklüğü ilgili gelen soruya Alman yıldız "Chelsea'ye gittiğim zaman iyi işler çıkardım. Bir sene sonrasında kupa kaldırdım. Geçen seneyi diğerlerinden auırt etmem lazım. Sakatlıklardan ötürü Fiorentina'da iyi performans gösteremedim. Buraya geliş nedenim ise şampiyonluk isteyen bir takım olduğunu düşünüyorum. Geçen sezondan farklı olarak bu sezon daha iyi hissediyorum ve burada kalitemi daha iyi göstereceğimi düşündüğüm için buraya geldim. Ofansta biraz daha kalileti oyun oynayabileceğimizi düşünüyorum ve ofans olarak bir vites daha arttırabilmek adına buradayım. Fiziksel bir sıkıntım yok ancak maç eksiğim var. Burada dakika aldıkça daha iyi olacağımı ve katkı vereceğimi düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

mark.jpg
Toplantıda konuşan Hurma ise transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu . Hurma  "Transferde şöyle bir durum var. Transfer gerçekleşmeden haberi çıktığında üzülerek söylüyorumki transferi bitirmek zorlaşıyor. Çünkü Türkiye'de işler son dönemde çok kötü işler dönüyor. Yüzlerce insan menajere ulaşarak oyuncuyu Trabzon'a göndertmemek için baskı yapıyor. Oyuncuların ismini saklamamızın nedeni bu. İki transfer dsaha yapmayı düşünüyoruz. Trabzonspor büyük bir kulüp. Son transferleride yaptıktan sonra çok iyi bir takım ortaya çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

Transferde isim veremeyeceğini dile getiren Hurma "Bütün transferleri daha iyi bir takım olmak için, daha kudretli bir takım için yapıyoruz. Oyuncu transferinde isim vermeyeceğim ama 1-2 transfer daha yapacağız. Yapma mecburiyetimiz yok ama araştırmalarımıza devam ediyorum. Tribünlere gelecek olanlara da söylüyorum yeni sistemden dolayı içeri girişler yavaş oluyor, o yüzden taraftarımız biraz erken gelsin. Ayrıca ben daha önceden de burada bulundum ve en büyük isteğim o atmosferin geri dönmesi. Oyuncular tünelde göründüğünde stat yıkılacak sanardık. Umarım yine aynı olur." şeklinde konuştu.

Takımda düşünülmeyen oyuncularla ilgili konuşan Hurma "Bu sezon en fazla 28 oyuncu kadroya yazabiliyoruz. Bazı kriterler uymazsa 28 de yazamıyoruz. Buradaki tüm oyuncuları kaliteli olarak görüyoruz. Ancak burada bir teknik ekip var ve alınan kararlara saygı gösterilmesi gerekiyor. Son dönemlerde futbol biraz farklılaştı. Türkiye'de insanlar daha iyi kontratrları varsa daha iyi kontrat bulamzsa gitmek istemiyor. Trabzonspor büyük bir takımdır. Kendilerine tebligat ulaştırdık Artı olarak aynı kontrat şartlarında 1461'de forma giymelerini önerdik. Eğer gitmezlerse kontratları gereği burada idmanlarını sürdürebilirler. Daha fazlasını yapmak şuan itibariyle pek mümkün değil. Ayrıca primler ödendi, kasalar doldu gibi ifadelerin söylenmesini ben hoş bulmuyorum. Bunlar gereksiz şeyler, önceki maç primlerini de perşembe günü ödeyeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor