Ve Hurma açıkladı! İstifa...

Trabzonspor'da sezon başında Sportif Direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma, sezon başlamadan görevinden istifa etti.  Kaleci Onur Kıvrak'ın dün kadro dışı bırakılması kararını veren Sportif Direktör Hurma, Makedonya'dan İstanbul'a geldi. Havaliman

Ve Hurma açıkladı! İstifa...
Trabzonspor'da sezon başında Sportif Direktörlük görevine getirilen Süleyman Hurma, sezon başlamadan görevinden istifa etti. 

Kaleci Onur Kıvrak'ın dün kadro dışı bırakılması kararını veren Sportif Direktör Hurma, Makedonya'dan İstanbul'a geldi. Havalimanında basın mensuplarının, "İstifa ettiğiniz söyleniyor" sözleri üzerine Hurma, "Evet doğru" dedi.

"Trabzonspor için doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. Bütün hayatım boyunca da doğrudan şaşmadım. Ama Trabzonspor camiası, taraftarı kendisi için başka bir durum arz ediyorsa, onu da kendileri bilir. Yapabileceğim bir şey yok. Bu konuyla ilgili daha geniş açıklamayı sonra yapacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor