Ve Constant ayrıldı!

Trabzonspor Kulübü, Gineli futbolcu Kevin Constant ile yollarını ayırdı.   Trabzonspor'da, Jose Bosingwa'nın ardından bir isim daha bordo mavili takımdan ayrıldı. Geçen yıl İtalya'nın Milan takımından transfer olan Kevin Constant, Trabzonspor ile yolları

Ve Constant ayrıldı!
Trabzonspor Kulübü, Gineli futbolcu Kevin Constant ile yollarını ayırdı.
 
Trabzonspor'da, Jose Bosingwa'nın ardından bir isim daha bordo mavili takımdan ayrıldı. Geçen yıl İtalya'nın Milan takımından transfer olan Kevin Constant, Trabzonspor ile yollarını ayırdı. Gineli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Constant'ın, vedalaşarak akşam saatlerinde kulüpten ayrıldığı öğrenildi.
 
ERSUN YANAL KADRO DIŞI BIRAKMIŞTI
 
Kevin Constant geçtiğimiz sezon Milan'dan Trabzonspor'a 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. 4 yıllık sözleşme imzalayan Gineli futbolcuya toplam 9 milyon Euro garanti para taahhüt edilmişti. Bordo mavili forma altında 33 resmi maça çıkan Constant 2 gol, 3 asistle oynadı.
 
Constant daha önce disiplinsiz davranışları nedeniyle eski hocası Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor