Ve Cardozo geri döndü

Trabzonspor'un Hollanda kampına katılamayan, Avrupa UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Differdange maçlarında forma giyemeyen ve Almanya kampında form tutmaya çalışan Cardozo ilk 11'e geri döndü.Bordo mavili ekibin gol yollarındaki en büyük silahı olan Paraguay

Ve Cardozo geri döndü

Trabzonspor'un Hollanda kampına katılamayan, Avrupa UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Differdange maçlarında forma giyemeyen ve Almanya kampında form tutmaya çalışan Cardozo ilk 11'e geri döndü.

Bordo mavili ekibin gol yollarındaki en büyük silahı olan Paraguaylı forvet uzun bir aradan sonra Trabzonspor'la ilk 11'de sahaya çıktı.

Trabzonspor'un Almanya kampındaki son hazırlık maçı olan Eintracht Trier karşılaşmasında Teknik direktör Shota Arvaladze Oscar Cardozo'ya ilk 11'de şans verdi. Genç teknik adamın Avrupa Ligi'nde oynanacak Rabotnicki maçı öncesinde golcü oyuncuyu hazırlamak için bu tercihi yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor