Van’da Trabzonspor rüzgarı esti

Van’ın Erciş ilçesinde düzenlenen futbol turnuvasına Cemil Usta adı verildi.

Van’da Trabzonspor rüzgarı esti

Haber61 - Spor Servisi

Van’ın Erciş ilçesinde bulunan Karakoyunlu Anadolu Lisesi’nin her yıl düzenlediği futbol turnuvasına, Trabzonspor’un efsane kaptanı Cemil Usta’nın adı verildi. Trabzonlu beden eğitimi öğretmeni Caner Zorlu tarafından organize edilen turnuvanın açılışında konuşan Zorlu “Trabzonspor’un efsane ismi Cemil Usta, Namı-ı diğer Dozer Cemil’in adının turnuvaya verilmesinin ve yaşatılmasının önemi büyük. Tüm doğu halkının efsaneyi tanımasına katkı sağlamak istedik” dedi.

Turnuvanın açılışına Van Erçiş’in Trabzonsporlu Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu ve Trabzonsporlu Emniyet Müdürü Can Candaş ile bir çok protokol üyesi katıldı.

Sayın erciş kaymakamı Trabzonsporlu Nuri Mehmetbeyoğlu ve bir diğer trabzonsporlu erciş emniyet müdürü Can candaş ve bir çok protokol üyesi katılarak bu etkinliğe destek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor