Uzunay'dan Muslera açıklaması

G.Saray galibiyeti sonrası keyiflenen Trabzonspor’da gündem Burak Yılmaz... Trabzon’da yakaladığı başarı sonrası Sarı-Kırmızılılar’a transfer olan yıldız futbolcu, son olarak Avni Aker’de oynanan maçta Bordo- Mavili taraftarlarla gerginlik yaşamıştı. Takı

Uzunay'dan Muslera açıklaması
G.Saray galibiyeti sonrası keyiflenen Trabzonspor’da gündem Burak Yılmaz... Trabzon’da yakaladığı başarı sonrası Sarı-Kırmızılılar’a transfer olan yıldız futbolcu, son olarak Avni Aker’de oynanan maçta Bordo- Mavili taraftarlarla gerginlik yaşamıştı. Takımının attığı gol sonrası tribünlere kol hareketi yapan Burak için Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, sert ifadeler kullandı. Uzunay şöyle konuştu: 
 
‘MUSLERA DA ORTAMI GERDİ’ 
 
“Burak Yılmaz’ın yaptığı hareket kendisine hiç yakışmıyor. Bu kulübün, bu şehrin ekmeğini yemiş ve burada yıldız olmuş bir futbolcu, ortamı germemeli. Ayrıca Muslera da yerde yatan futbolcumuza yaptığı hareket sonrası ortamı germiştir. Bu iki olay futbola hiç yakışmadı. Yaşanalar üzücü. Biz, G.Saray Yönetimi’ni maçtan önce ağırladık, sohbet ettik, yemek yedik ve karşılıklı hediyeler verdik birbirimize. Fakat istenmeyen olaylar oldu. Sonuçta üç puanı alan biz olduk. Bursa’nın mağlup olması bizim 4.’lük şansımızı artırdı. G.Birliği ve Beşiktaş’ı yenip hedefe ulaşacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler