Usta'dan UEFA açıklaması

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Mali Fair Play kuralları çerçevesinde UEFA'ya yapılacak olan savunma konusunda açıklamalarda bulundu. Usta yaptığı açıklamada: "Bugün epeyce, arkadaşlarımızın hazırlıklarını dinledim. Yarın uzun sürecek iyi bir toplantı y

Usta'dan UEFA açıklaması

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Mali Fair Play kuralları çerçevesinde UEFA'ya yapılacak olan savunma konusunda açıklamalarda bulundu.

Usta yaptığı açıklamada: "Bugün epeyce, arkadaşlarımızın hazırlıklarını dinledim. Yarın uzun sürecek iyi bir toplantı yapılacak. Bugüne kadar UEFA'daki bu süreçlerden elde edilen tecrübeler masaya yatırılacak. İnşallah bu izleme döneminin atlatılması düşüncesindeyiz. Bu konu atlatılabilirse Trabzonspor için iyi olacak. Çünkü Avrupa'ya gidememe gibi bir konu zor bir konu, bununla karşılaşmamamız lazım, ama ben umutluyum. Bu konuyu izleme sürecinde atlatabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor