Usta'dan taraftarlara mesaj

Trabzonspor’da göreve gelir gelmez çok yoğun bir hareketlilik içerisine giren Başkan Muharrem Usta ve ekibi, hem bu sezonun hem de gelecek dönemin planlarını yapıyor.    Kongre öncesinde camiaya 2017’de şampiyonluk sözü veren Bordo-Mavililer’in patronu, e

Usta'dan taraftarlara mesaj
Trabzonspor’da göreve gelir gelmez çok yoğun bir hareketlilik içerisine giren Başkan Muharrem Usta ve ekibi, hem bu sezonun hem de gelecek dönemin planlarını yapıyor. 
 
Kongre öncesinde camiaya 2017’de şampiyonluk sözü veren Bordo-Mavililer’in patronu, ekibiyle birlikte aralıksız çalışıyor. Hem parayı hem de zamanı en iyi şekilde kullanmak için uğraştıklarını söyleyen Karadeniz temsilcisinin başkanı, izleyecekleri yol haritası ve beklentilerini sıraladı:
 
'Acele etmiyoruz'
 
“Çok fevri kararlar vermek istemiyoruz. Hem idari çalışma arkadaşlarımız hem de sportif anlamda. Durumu gözlemliyoruz, vakti de, parayı da en iyi şekilde harcamak için uğraşıyoruz. Yönetim olarak hepimiz neyi nasıl yapacağını, projelendireceğini bilen insanlarız. Ancak şunu söyleyebilirim ki Trabzonsporlular’ın içi rahat olsun. Her anlamda en doğru, bizi hem yakın vadede hem de gelecekte başarıya taşıyacak, önümüzü açacak projeler için çalışmaktayız. Bize güvensinler ve destek olsunlar. Kısa sürede değişime tanık olacaklar.”
 
'Sonuna kadar varız'
 
“Takımımızın yarışta zirvenin uzağında kaldığı bir gerçek. Bunun birçok nedeni olmuş. Olanlardan ders alarak nasıl düzeltiriz ona bakmalıyız. Burada hakem hatalarının da bizi ciddi bir problemle karşı karşıya bıraktığı kesin. O noktada da camiamızın muhalefet-iktidar demeden tek ses olması gerçekten çok anlamlı. Böyle devam etmemiz lazım. Kongrede tüm Türkiye’ye bir medeniyet mesajı yolladık, Trabzonspor’un aslında nasıl olduğunu, olabileceğini gösterdik. Şimdi bunu yine hep birlikte, her değerimizle sürdürmeliyiz. Geride kaldık diye yarışmayı bırakacağımızı kimse zannetmesin. Trabzonspor bulunduğu her kulvarda son ana kadar yarışır. Bu sezonu sportif açıdan hem ligde hem de kupada en iyi nerede bitirebiliyorsak bitireceğiz.”   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor