Usta’dan çifte standart

Ersun Yanal’a destek, 2 sezonda 2 lig düşen düşen 1461’e köstek

Usta’dan çifte standart

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta dün bir ulusal gazeteye yaptığı açıklamada teknik direktör Ersun Yanal’a her zaman destek olduğunu ve kötü sonuçlar alındığında dahi yanında olduğunu söylemesi akıllara 1461 Trabzon’u getirdi. Kayserispor maçı sonrası Yanal'a destek olduğunu deklare eden Usta, 1461 Trabzon'un Kayseri Erciyesspor'a yenildiği maçın ardından ise teknik direktörü gönderme planlarına ortak oldu.

Sezon başından bugüne kadar  istikrarsız bir yapı içerisinde olan Trabzonspor’un proje takımı 1461 Trabzon’a sırtını dönen Başkan Muharrem Usta, kulüpte oyun oynanır gibi hoca değiştirilmesine de sessiz kaldı.

Her fırsatta Ersun Yanal’ın arkasında olduğunu söyleyen ve ilk yarıdaki başarısız tabloda dahi destek olduğunu kaydeden Usta, 1461 Trabzon’da bir sezonda 4 teknik direktörlük değiştirilmesini ise görmezden geldi.

Trabzonspor için büyük önem taşıyan 1461 Trabzon’u adeta  kaderine terk eden başkan Usta, bir tarafta istikrar sağlamaya çalışırken, diğer tarafta ise istikrarsızlığı umursamaması çifte standart olarak yorumlandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor