Usta'dan Akyazı,UEFA ve transfer sözleri

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Haber61 TV'nin canlı yayınladığı Gebze Trabzonsporlular Gecesi'nin düzenlediği etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Usta'dan Akyazı,UEFA ve transfer sözleri

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Haber61 TV'nin canlı yayınladığı Gebze Trabzonsporlular Gecesi'nin düzenlediği etkinlikte açıklamalarda bulundu.

İşte Usta'nın açıklamalarından göze çarpanlar;

3 aydır süreçte bir kulüp başkanının 5 yılda yaşayabileceği tüm olumsuzlukları yaşadık. Nefesimiz kesildi, moralimiz bozuldu, seçimden bugüne M’bia’nın haricinde kulübe para girmedi. Ancak bilinki hiçbir gece uykum kaçmadı. Ne yapacağız demedim. Biz bilerek buraya geldik. Yaşadıklarımıza bakınca şunu sordum, neden böyle şeyler yaşadık. Tam başımızı kaldıracakken Galatasaray maçında malum olaylar yaşandı. Yaşananlardan ders çıkarmaya başladık. Gelecek sezon için planlamalara başladık. Trabzonspor’un temel sorunu kadro istikrarsızlığı. Bir Liechest City gerçeği var. Bakın kadorda kaçtane bilinmiş oyuncu var. Elimizdeki oyuncuları makinede öğtür gibi öğütmek istemiyoruz. Biz scout ekibi kurduk. Kimi oraya koyarsanız koyun birileri tarafından elekştirilecek. Şuanda hangi bölgelere ihtiyaç var, hangi fiyatlarla nereden oyuncu bulabiliriz. Hangi nitelikte oyuncular lazım. 12 kişilik ekibin bir maliyeti var. Arkadaşların hepsi 2 Bin Liraya çalışıyor. Birtek İngiletere’den gelen arkadaşımız 2.500 Euro alıyor. Biz geldikten sonra 6-7 kişi getirdik kilit noktalara.  

Trabzonspor’a herşeyini verenler oldu tarihte. Biz de bu kulübe herşeyimizi vermeye geldik. Hiçbir zaman şunu aldı dedirtmemek istiyorum. Bizim 50. Yılımız geliyor. Sloganımız da buydu. Hedefsiz bir yönetim veya insan olur mu. 50. Yıl böyle bir kulüp için es geçebilir mi. Birilerinin hadi 50. Yıl gelsin görelim demeleri için koymadık ki. Tarih her sorumluluk alanları bir şekilde yazıyor. 

Bu senenin kalan bölümü zor geçecek. Seçildiğimiz günden beri ilk defa önümüzdeki maça takım tam kadro olarak gidecek. Kadro yapılanmasında inanılmaz bir kadro mühendisliği hatası var. Marin’e baktığımızda, güçlü kondisyonlu hazır bir Marin çok iş yapar. Ancak şuanki takımda topu kaptırdığınızda ileride sıkıntı oluyor. Bizde böyle Marinvari oyuncular var. Ekonomik sorunlarımız, dev şekilde devam ediyor. Ancak bir ay içinde derin bir nefes alacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor