Usta'dan 50. yıl vurgusu

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta dün yaptığı bvasın toplantısında Kulübün büyük bir ekonomik sıkıntı içinde olduğunu söyleyerek bu durumu 'Büyük Çöküş' olarak nitelendirmişti. Başkan Usta bugün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 50. yıl vurgusu ya

Usta'dan 50. yıl vurgusu

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta dün yaptığı bvasın toplantısında Kulübün büyük bir ekonomik sıkıntı içinde olduğunu söyleyerek bu durumu 'Büyük Çöküş' olarak nitelendirmişti.

Başkan Usta bugün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 50. yıl vurgusu yaparak 2017-18 sezonunda herkesin hedef kilitlenmiş bir Trabzonspor göreceğini söyledi.

Usta yaptığı açıklamada "Çöküş dönemi bir durum tespitidir. Olanlardan ders çıkarmaya yarar ki aynı hatalar tekrarlanmasın diye. Bu sezonun 2.yarısına GEÇİŞ DÖNEMİ diyoruz. Amaç kulübü derleyip toparlanmak ve yeni bir ruha kavuşturmaktır. Sabırla ama kararlılıkla. Kulübümüz için 2016-17 sezonu YÜKSELME DÖNEMİ olacaktır. Hedefimiz... yeni stadla birlikte iddialı bir takım olmak ve zirveye oynamaktır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki... 50.yılda şampiyonluğa parolasıyla 2017-18 yılı hedefe kilitleneceğimiz bir yıl olacaktır" ifadelerini kullandı.

adsiz-127.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor