"Usta yönetimini ibra etmeyeceğim"

Bağımsız yönetim kurulu asil üye adayı Levent Sekban açıklamalarda bulundu

"Usta yönetimini ibra etmeyeceğim"
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un kongresinde Bağımsız yönetim kurulu asil üye adayı olan Levent Sekban bugün gerçekleştirilen kongrenin ilk ayağında açıklamalarda bulundu.

Sekban şöyle konuştu;

Yarınki genel kurul seçimide Trabzonspor tarihinin ilk tam bağımsız yöentim kurulu asil üye adayıyım. Bordo listede Ahmet Ağaoğlu, mavi lsitede Metin Kaya, ben de beyaz listede olacağım. Tam bağımsız Trabzonspor üyelerinin sesi olmak için geliyoruz. 

GEÇMİŞTEKİ İBRA OYLAMALARI REZALETTİ 

Sayın Hacıosmanoğlu'nun ibra etmekle ilgili sözlerini destekliyorum ama son sözleri dikkatimi çekti. Trabzonspor tüzüğünün 69. maddesine dayanarak asil üyeliğe aday oldum. İbra eden de etmeyen de demokratik hakkını kullanacaktır. Lütfen buradaki hazirun listesi oylamasına geçmeden önce açıklansın ve el kaldıranları ve etmeyenleri bize ayrı ayrı bildirsin. İbra oylamalarında geçmişte rezaletler yaşandı aynı uygulama yeniden olmasın.

ÜYE OLMAYANLAR OY KULLANMIŞTI

Geçen Trabzonspor seçimlerinde son 2 sandıkta yaşanan rezaletten bahsedilmedi. Trabzonspor üyesi olmayanlar o sandıkta oy kullandı bunu unutmayın. Yine aynı şeyler yaşanmasın. Bunda çok dikkatli olun. 

USTA'YI İBRA ETMİYORUM

Mevcut yönetimin son 2 ayda ne yaptığını bilemediğim için Muharrem Usta yönetiminin ne yaptığını yapmadığını bilmiyorum, o yüzden ibra etmeyeceğim. 

AĞAOĞLU'NUN OY KULLANMA HAKKI YOK

Sayın Ahmet Ağaoğlu adaylığı açıklamadan 2 saat önce konuştum. Kendisinin bu kongrede oy kullanma hakkı yoktur. Tüzük boşluğunu anlatmak için söylüyorum. Tarihte ilk defa tüzüğü değiştirmek için aday olan birisinin yarın konuşturulmama gibi bir durumun olmaması gerekiyor. Tüzük ile mali sorunun nedeni çözülebilmeli. Mahmut bey 2 aylık hesapları okuyor, Mart ve Nisan hesapları yok o yüzden borçların doğru olup olmadığı belli değil. 

PROJEM VAR

Trabzonspor'un ilk 8 ayda geçiş yönetimine tavsiye edebileceğim bir projem var bunu yarın anlatmak istiyorum. Madde 38'e dayanarak bu projeyi anlatmama izin verileceğine inanıyorum.

Haber videosu hazırlanıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor