Usta yeni yönetime ateş püskürdü: Haysiyet cellatları!

Usta'dan flaş sözler

Usta yeni yönetime ateş püskürdü: Haysiyet cellatları!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un bağımsız denetim kurulu raporu doğrultusunda hukuki işlem başlatacağı eski başkan Muharrem Usta sosyal medyadan mevcut yönetime ateş püskürdü.

Usta yeni yönetime "haysiyet cellatları" şeklinde seslenerek  "Size yazıklar olsun! Siz Trabzonspor’lu iseniz  ben değilim. Bu yönetimin derdi TS değil benim. Size bu kadar iyi niyete değmezmiş.  Mahkemeye gidiyorsanız ben de gidiyorum o zaman. Size bağış da yok. Şimdi ben de gereğini yapacağım." ifadelerini kullandı.

Usta ayrıca bir de çağrıda bulunarak "TS yönetim  açık önerimizdir. Eğer amacınız şeffaflık ise... Dönemimiz dahil son 10 yılın hesaplarının bağımsız ve saygın bir kurum tarafından incelenmesini (four big) öneriyoruz. Hadi buyrun ! Hatta, inceleme masrafları dahi tarafımızdan karşılanacaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor