Usta “Yarın Trabzon’da şölen var”

Muharrem Usta öğrencilerle tiyatro oyunu izledi.

Usta “Yarın Trabzon’da şölen var”

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta “Trabzonspor hayalim Bordo mavi” adlı tiyatro gösterisini ilköğretim öğrencileri ile izledi.


Saat 15:00’de kadir Özcan Tesislerinde Gençlik Geliştirme Merkezi tarafından düzenlenen tiyatro oyununu çocukların yoğun ilgisi arasında izleyen Muharrem Usta oyun sonrasında bir konuşma yaptı.

SİZ GELECEĞİMZİSİNİZ

Başkan Muharrem Usta konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

 “Sizden aldığımız güçle daha çok çalışacağız, Bu takım hepimizin. Çocuklar inanın bu tiyatroda sizden daha çok heyecanlandım. Duygulandım hatta ufak ufak gözyaşlarım geldi. Trabzon çok önemli bir şehirdir. Trabzonspor sizin itici gücünüzdür. Trabzonspor başarılı olduğunda sizde daha güçlü olacaktır. Sizler geleceğimizsiniz. Bende sizin gibi bu sıralardan geçtim. Bu şehirde köyle ilkokul okudum. Benim hayalim doktor olmaktı oldum. Kulak burun boğaz doktoru olmak istiyordum oldum. Gençler ülkemize katkı yapmak için çok çalışmalıyız. Hastaneler kurdum sonra gel zaman git zaman Trabzonspor’a başkan oldum.

YARIN TRABZON’DA ŞÖLEN VAR

Yarın Galatasaray ile maçımız var. Galatasaray maçında yeni stadının 41 bin 461 kişilik. Biliyor musunuz ki biletlerin hepsi satıldı. 750 bilet kaldı. Yarın Trabzon’da büyük bir şölen var. Muhteşem bir stat 41 bin kişi ve güvendiğimiz bir takım var. Bunların yarısı şehir dışından geldiler. Trabzonspor sadece bir spor kulübü değil. Ayrıca şehrimize katkı sağlayan büyük bir camia. Trabzonspor futboldan daha öte bir kulüptür. Futbol da sadece futbol değildir”


TEMEL İLKELERİ SAKIN UNUTMAYIN

Öğrencilere “Spor içinde hangi kötü alışkanlıkları barındırmaz?” sorusunu yönelten Başkan Muharrem Usta, “Spor içinde olanlar küfürden uzak durur, şiddetli davranmaz, sporcu bir genç yalan söylemez, ahlaksızlık yapmaz, sahaya yabancı madde atmaz. Tribündekiler sahaya atlamaya çalışmaz, misafirperver olur, adaletsizlik yapmaz alkol ve sigaradan uzak durur, kavga yapmaz” cevaplarından bazılarını veren çocukları yanına alırken “Bizi bugün buraya getiren Bordo Mavidir. Bordo maviyi ve Trabzonspor’u bugüne getirenlere, emek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Trabzonspor’a emek verip aramızdan ayrılanlara Allah Rahmet eylesin diyoruz. Futbol bir cazibedir. Ama biz futbolun yanında temel ahlaki ilkleri konuştuk. Sporun Fair-Play dediğimiz biz ruhu var. Spor sayesinde burada konuştuğumuz temel ilkeleri sakın unutmayın. Unutursanız Bordo Maviye ihanet etmiş oluruz.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor