Usta, Yanal’dan istifa ister mi?

Trabzonspor Avrupa hesapları yaparken galibiyete hasret kaldı

Usta, Yanal’dan istifa ister mi?
Süper Lig’in 31. Haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı
.
Küme düşmesi kesinleşen Adanaspor’a karşı sahada üstünlük kuramayan bordo mavililerde eleştiri okları yine Teknik Direktör Ersun Yanal’a döndü.  Kadro yapısında yapılan değişiklikler sonrası Trabzonspor’da yaşanan büyük düşüş dikkat çekerken Yanal’ın hamleleri de tartışma konusu oldu.

İkinci yarıda yakalanan çıkış sonrası Gençlerbirliği maçıyla başlayan takımdaki sistem değişikliğinde N’doye’ye yer açabilmek adına takımın beyni rolündeki Yusuf Yazıcı’yı farklı mevkilerde değerlendiren Yanal, Castillo’yu da yedek kulübesine hapsetti. Rodallega – N’doye ikilisi ile oynama ısrarı takımın sistemini alt üst edince 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

USTA UYARACAK MI?

Ersun Yanal’ın yaptığı hatalı hamlelerle Avrupa’ya gitme şansını zora sokan Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta’nın şimdiki tavrı merak ediliyor. Yanal’a yönelik en ufak eleştiriyi kabul etmeyen Usta’nın artık Yanal’ı ciddi şekilde uyarması bekleniyor.

UEFA ŞANSI VARKEN...

Bordo mavili takımda Avrupa hesapları yapılırken bir anda 5.lik de zora girince taraftarlar da oldukça rahatsız olmaya başladı. Yapılan yorumlarda Muharrem Usta ve Ersun Yanal sert bir şekilde eleştirilirken, gittiği takımlarda kısa süre kalmasıyla bilinen Sergen Yalçın için  “Şuan boşta 3 maçlığına gelsin belki Avrupa’ya gideriz”  şeklinde espriyle karışık yorumlar da yapıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor