Usta ve Yanal'a artık sabır kalmadı!

Trabzonspor'da taraftar ateş püskürüyor...

Usta ve Yanal'a artık sabır kalmadı!
Süper Lig'in ilk yarısında büyük hayal kırıklığı yaratan ve tarihine yakışmayan sonuçlarla taraftarının boynunu büken Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda da farksız bir görüntü çizerek sabırları taşırdı.

Bordo mavili takım Kızılcabölükspor ile oynanan maçta etkisiz bir futbol ortaya koyarak 1-1 berabere kaldı. 3. Lig takımı karşısında gol pozisyonuna girmekte bile zorlanan Trabzonspor'un bu görüntüsü artık isyan ettirdi. 

SABIR NEREYE KADAR?

Ligin ilk yarısında Trabzonspor'un aldığı her kötü sonuç sonrası hem teknik direktör Ersun Yanal hem de Başkan Muharrem Usta camiaya sabır mesajları vererek sakinleştirmeye çalıştırdı. Ancak skorların yanı sıra ortaya koyulan futbolun hiç bir umut vermemesi, yeni yapılan transferlerin tamamına yakınının katkı vermemesi ve son olarak Fenerbahçe karşısında alınan 3-0'lık farklı mağlubiyet sabırları taşırdı. Her fırsatta sabır istenmesine karşın hiç bir umut veremeyen bordo mavili yönetime ve teknik ekibe karşı eleştirilerin sesi yükselmeye başlarken hem tribünlerde hem de sosyal medyada istifa çağrıları yankılanmaya başladı. Taraftarlar artık sabrın taştığını dile getirerek somut adımların atılması gerektiğini belirtiyor.

ÇÖZÜM YİNE TRANSFER Mİ?

Sezon başında kadro mühendisliği denilerek kurulan bordo mavili takımda yeni transferlerin hiç bir katkıda bulunamaması üzerine çözüm olarak yine transferin işaret edilmesi endişelere yol açıyor. Transfer konusunda sınıfta kalan yönetime güvenmeyen taraftarlar yeni bir enkazın kalmasından korktuklarını dile getiriyor. 

YANAL DA HEYECANINI KAYBETTİ

Ligin alt sıralarına demir atan takımda teknik direktör Ersun Yanal'ın da heyecanını kaybettiği adeta yüzünden okunuyor. Son oynanan karşılaşmalarda yedek kulübesinde keyifsiz görünen tecrübeli hocaya karşı da camianın ve taraftarın sabrının bittiği dile getiriliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor