Usta ve Kalkavan ne konuştu?

O fotoğrafın hikayesi farklı çıktı.

Usta ve Kalkavan ne konuştu?

Haber61 / Spor Servisi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği iftar organizasyonunda Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan yanyanayken TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte çekildikleri fotoğraf gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu fotoğraf Demirören'in iki başkanın aralarını düzelttiği şeklinde basına yansımıştı. Ancak bu durum tamamen Demirören'in bir algı operasyonu olduğu ortaya çıktı.


Haber61.net'in edindiği bilgilere göre Usta ve Kalkavan'ın zaten birlikte oturdukları ve uzunca sohbet edip gündemi değerlendikleri daha sonrasında Demirören'in ikilinin yanına gelerek fotoğraf çektirdiği ve barıştırma girişimi gibi bir durumun olmadığı bildirildi. Edinilen bilgilere göre Kalkavan ve Usta'nın Rizespor'un küme düşmesi sonrası Trabzonspor'un üzerine haksız şekilde gelinmesi üzerine konuştuğu öğrenildi. Sohbet sırasında Usta'nın Kalkavan'a maç öncesinde takımın hazırlanma süreci ve yaşananları anlattığı kaydedilirken Kalkavan'ın ise Trabzonspor'un yayınladığı Trabzonspor Bursaspor maçının öncesi ve sonrasındaki soyunma odası görüntülerinin çok etkileyici ve önemli olduğunu söylediği belirtildi. Kalkavan'ın bu görüntüleri yayınladıkları için Usta'ya teşekkür ettiği ve insanların kafasındaki soru işaretlerinin kalkması açısından çok etkili olduğunu dile getirdiği ifade edildi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor