Usta ve Çalımbay mini zirve yaptı

İkili son durumu değerlendirdi

Usta ve Çalımbay mini zirve yaptı
Kayserispor beraberliğinin ardından Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta ve teknik direktör Rıza Çalımbay arasında mini bir zirve gerçekleşti. Bordo- Mavililer ile 3. maçını geride bırakan Rıza hoca, takımın genel durumuyla ilgili bilgi verdi. Başarılı çalıştırıcının, “Elimizde iyi bir kadro var. Ancak bazı oyuncuların motivasyonu yok, kopmalar yaşanabiliyor. Bunları düzeltmemiz lazım. Elimden geleni yapacağım ve kimse merak etmesin takımı iyi bir duruma getireceğim” dediği öğrenildi. Yönetim nezdindeki istifaların ve kamuoyunda çıkan seçim iddialarının takımı yıpratabileceğini de belirten Çalımbay, Başkan Usta’ya en büyük isteğini şu sözlerle iletti:

‘Lig yeni başlıyor!’

“Sizden ricam oyuncuları tedirgin etmeyin. Kararlı bir iradeye ihtiyacımız var. Bunu sağlarsanız, Trabzonspor kadrosu kesinlikle ayağa kalkar. Lige verilen bu arada pek çok şeyi düzelteceğiz” Ligin henüz 3’te 1’nin geride kaldığını dile getiren Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kendileri için esas yarışın milli aradan sonra başlayacağını vurguladı. Rıza hoca, “Lige 3’e bölmüş gibi düşünmeliyiz. Kapatılmayacak puan farkları yok. Seri yakalayıp, üst sıralara çıkacağız. Bunun için ilk yarı sonuna kadarki 6 maçta maksimum puanı toplamalayız. Her geçen hafta bu takım daha iyi oynayacak” diye konuştu.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor