Usta: Trabzon'un uyanışı

Başkan Muharrem Usta önemli açıklamalarda bulundu

Usta: Trabzon'un uyanışı
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Galatasaray galibiyetini, geçilen sıkıntılı süreçleri ve şimdiki mutluluğunu paylaştı... 

9 karşılaşmalık yenilmezlik serisine büyük maç galibiyetiyle devam etmenin çok kıymetli olduğunu dile getiren Bordo-Mavililer’in patronu, özetle şu değerlendirmeleri paylaştı:
‘Tüylerim diken diken oldu’

“Bu kentin uyandığını gördüm Galatasaray maçında. Müthiş bir atmosfer vardı. Tüylerim diken diken oldu. Böyle bir havanın hayaliyle yaptık bu zamana kadarki bütün işlerimizi. Ve şu an hedeflediğimiz o nokta için büyük bir aşama kaydettiğimizi görüyorum...”

‘Kent ekonomisi canlandı

“Kente şehir dışından 10 bine yakın insan geldi. Bu tamamının statta olduğu anlamında değil. Şehir dışından, yurt dışından gelenler var. Yani kentin ekonomisine çok büyük bir katkı olduğunu da düşünüyorum kulübün yanı sıra. Maç sonrasındaki gece kentin sokaklarını bu kadar renkli görmek benim geleceğe dair hislerimi daha da kuvvetlendirdi...”

‘Taraftarımız bilinçli’

“Bu enerji bize bu sezon için çok lazımdı. Çünkü gelecek sezon için hedefimiz büyük... Şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. O yarışın içinde olmak adına kentin hep bu futbol seviyesinde olması şart. Yine Galatasaray maçı özelinde söylemediğimi belirtmek isterim ki, taraftarımız kaybetseydik bile bu takımı alkışlıyor. Stada gelen taraftarımız artık çok bilinçli, çünkü takımının iyi işler yapacağını, her kötü skoru çevirebileceğini biliyor, güveniyor. O nedenle de destek veriyor.”

‘Bir planımız var’

“Beni bilenler bilir. Ben plan ve proje insanıyım. Projemi kafamda şekillendiririm ve arkasında durarak ilerlerim. Trabzonspor’da da göreve böyle başladım. Bir geçiş süreci olacağını biliyordum, öyle de oldu. Ancak bu geçiş sürecinin ardından bizi bekleyenleri de biliyordum. Güzel günler o eski sıkıntılarımızı unutturuyor doğrusu. Yeter mi yetmez tabi ki. Fakat biz akılla ilerlemeye, akılla, projeyle yola devam etmeye çok kararlıyız. Eleştirileriye kapalı mıyım, kesinlikle hayır. Her zaman her türlü eleştiriye açığım ama eleştirinin de bir dozu bir alt yapısı olmalı. Laf olsun diye eleştirilmek, ortaya argüman koymadan laf söylemek doğru değil. Buna nasıl saygı duyulabilir ki.”

‘Ersun hocaya hep güvendim’

“En sıkıntılı, herkesin ‘Ersun Yanal gitsin’ kampanyası yaptığı dönemlerde bile hep hocanın yanında, arkasında oldum. Çatlak seslere asla kulak asmadım. Çünkü hocanın futbol bilgisine, işine saygısına, başarıya inancına ve Trabzon sevgisine hep inandım. O da bana güvendi ve bugünlere yürüdük. Herkesin ayrılık istediği dönemlerde biz hocamızla oturmuş, ligin ikinci yarısının planlarını yapıyorduk ve ortaya bu görüntü çıktı.”

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor